Verjaardagscadeau vinden voor jarige tienerzoon

Frenkie onze zoon, is recent 18 geworden en daarom ben ik al een tijdje bezig met het vinden van een geschikt cadeau. Enfin, komend jaar maakt Frenkie de stap van de middelbare school naar universiteit. Helaas bevindt de universiteit zich net wat te ver weg om hier naartoe te fietsen. De verbinding met OV vanaf ons huis is ook slecht te noemen. Om die reden leek het me een goed idee om een scooter aan te schaffen als cadeau voor Frenkie’s achttiende verjaardag.

Enfin, specifiek zat ik te denken aan een brommer. Dit omdat de brommer toch wel meest populair vervoersmiddel lijkt onder jongeheren van die leeftijd. Ik heb wat onderzoek gedaan, en las hier op de website van fastfuriousscooters.nl, dat tegenwoordig ook e-brommers bestaan. Dat lijkt me helemaal ideaal. Milieuvriendelijk is zeker een pre voor ons. En daarbij kan de e-brommer overal opgeladen worden, het enigste dat men nodig heeft is een stopcontact lees ik hier. Bespaart een hoop benzinekosten, en een stopcontact vind je overal wel in Nederland. De ebrommer kan natuurlijk minder ver rijden dan een normale brommer of scooter, maar school is niet zo heel ver weg, dus het zal nooit voorkomen dat Frenkie meer dan 100 KM op een dag rijdt.

Ik zat wel wat op te hikken tegen de prijs. Een elektrische brommer is op dit moment wat prijziger dan een reguliere brommer. Maar ik zag dat het mogelijk is om een brommer of scooter leasen, de details staan beschreven hier. Zo kan men verspreid over meerdere maanden de brommer afbetalen, en zo kan in principe iedereen zich wel een scooter of brommer veroorloven want het maandelijkse bedrag is een peulenschil.

Enfin, Frenkie heeft de e-brommer nu al een paar weken en is er erg tevreden mee. Een geslaagd verjaardagscadeau dus denk ik zo.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *