De leukste crypto en blockchaincadeau’s voor je vriend!

Is je vriend een echte tech-fanaat, of iemand die gek is op gadgets? Is hij altijd bezig met computers, tablets of cryptocurrency? Dan hebben we hier de beste kadotips voor hem op een rijtje gezet.

Digitale valuta

Digitale valuta zijn de trend van 2018. Digitale valuta worden ook wel cryptocurrency genoemd. Het is een vorm van digitaal geld dat werkt met behulp van blockchain technologie. Veel leuker om te geven dan een kadobon en je zit niet met een probleem van een uiterste geldigheidsdatum. Meer weten over welke cryptovaluta je kan kopen? Bekijk cryptouniversity.nl voor advies.

Smartwatch

In het begintijdperk van de smartwatches waren deze vooral voor de echte gadgetfreak. Gelukkig is dat nu niet meer zo. Smartwatches zien er veel beter uit dan een paar jaar geleden en je kan ze voor veel verschillende activiteiten gebruiken. Met een smaartwatch heb je altijd de koersen van je favoriete crypto’s bij de hand. De goedkoopste modellen beginnen al vanaf 60 euro.

Bitcoin shirt

We hoeven je niet meer uit te leggen wat Bitcoin is toch? Gelukkig maar. Op het internet vind je de allerleukste Bitcoin t shirts op de markt. Van serieuze polo’s tot shirts met humor. En als je vriend geen Bitcoin fan is kies je voor een shirt met een van de andere cryptovaluta’s die er zijn.

Laptop stickers

Last but not least; laptop stickers. Een betaalbare en leuke manier om die saaie laptop eens op te fleuren. IOTA, Ripple, Ethereum en nog veel meer. Koop een mooie laptop sticker voor je vriend zijn favoriete blockchain project en hij zal je eeuwig dankbaar zijn!

What else?

Bovenstaande is puur een selectie van crypto kadotips die wij zelf erg leuk vinden. Er zijn nog veel meer mogelijkheden van bedrukte petten, mutsen, cryptowallets en meer. Zoek en gij zult vinden! Goede tips om te beginnen:

  • nl
  • Amazon
  • Ebay
  • com

Is er nog een tip die in onze lijst zou moeten staan? Laat het ons weten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *