De juiste feestzaal!

Vandaag een artikel over de juiste feestzaal. Ik ga hier vandaag een artikel over schrijven omdat mijn ouders 30 jaar getrouwd zijn en zij een leuk feest wilde organiseren. Ze wilde ervoor zorgen dat de hele familie zou kunnen komen. We hebben een erg grote familie en daarom moest de feestzaal in Breda een grote locatie zijn. Mijn ouders vroegen mij om hulp en ik ben samen met hun opzoek gegaan naar de juiste locatie

De juiste locatie

Samen met mijn ouders besloot ik om het internet op te gaan. Hier vonden we al erg snel veel locaties en daarom vroegen we wat vrienden om hulp. Een van mijn vrienden kende een locatie en hij vertelde me dat dit een toplocatie is. De locatie die wij op ht oog hadden zag er volgens hem in het echt erg goed uit. Hij had hier ook een feest gegeven met veel vrienden en familie en volgens hem was dit mede dankzij de locatie echt een topfeest geweest. Dit leek mij ook wel wat en daarom besloten mijn ouders en ik om contact op te nemen met de eigenaar van de locatie. Dit was gelukkig een vriendelijke man en we kwamen er daardoor al snel uit.

Een mooie prijs!

Met de eigenaar spraken we een mooie prijs af, hierdoor werd het voor mijn ouders betaalbaar. Zij moesten immers ook nog de catering regelen, dit kost natuurlijk ook een hoop geld. Voordat we ervoor kozen om de locatie te huren besloten we eerst om even langs te gaan. Het zag er gelukkig net zo goed uit als dat mijn vriend verteld had en daarom kozen we ervoor om deze locatie te huren. Mijn ouders konden niet meer wachten om het feest te vieren en ik kreeg er zelf ook al erg veel zin in.

Een topfeest op een geweldige locatie!

Mijn ouders regelden de catering en de uitnodigingen gingen ook al snel de deur uit. We kregen weinig afzeggingen en dat is voor mijn ouders echt super. De hele familie en een aantal vrienden en oud-collega’s van mijn ouders zouden komen. Inmiddels is het feest al geweest en kan ik vertellen dat het een topfeest op een geweldige feestlocatie was. Iedereen had het erg naar zijn in en mijn ouders hebben een topavond gehad. We hebben verder ook erg veel positieve reacties op de locatie gehad. Dit laat zien dat we de perfecte feestlocatie uitgekozen hebben. Als ik ooit nog een goede locatie nodig heb dan is de kans groot dat ik voor deze ga. De faciliteiten zijn top, de service van de eigenaar ook en dat allemaal voor een mooie prijs.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *