center parcs actiecode

Centerparcs

De accommodatie van Centerparcs is ontworpen om u dichter bij de natuur te brengen en weg van de drukte van het dagelijks leven. Er zijn een breed scala aan verschillende maten en stijlen van accommodatie, waaronder lodges, hotelkamers, spa suites en appartementen, allemaal ontworpen om u een gevoel van ruimte en afzondering te geven. Er is ook een speciaal aangepaste accommodatie voor mensen met een behoefte aan gemakkelijke bereikbaarheid, evenals lodges voor degenen die de familiehond niet willen achterlaten. Spring in het subtropische zwemparadijs om zandkastelen op het strand te bouwen, er is genoeg dat u in Center Parcs reden geeft voor ontspanning. Naast uw volledig uitgeruste lodge met gratis WiFi, zijn er honderden hectare bos en kilometers lange bosrijke wegen om in uw eigen tijd te verkennen. Het is de perfecte plek om wildlife te spotten, voor natuurfotografie of een verfrissende wandeling.

Centerparcs is niet altijd goedkoop. Zorg daarom dat je een Center parcs actiecode

Ga naar de schoonheid van de natuur met de speciale activiteiten. Ontdek het spectaculaire wildlife of zie het bos tot leven. Bouw een eigen verblijf in de bomen genieten van de natuur.

Als u binnen activiteiten doet betekent het niet dat u spanning hoeft te verliezen van wat u buiten wel heeft. De Indoor Climbing Adventure is uitdagend voor beginners en meer ervaren. Of waarom de nieuwe Indoor Caving Adventure uitproberen, die u de ervaring geeft van een echt grotcomplex.

Blijf actief en doe aan fitnesslessen. De studio-lessen zijn onder andere Zumba, Pilates en Yoga, evenals wat u misschien nog niet eerder heeft gezien, zoals Line Dancing, Bollywood Dancing en de nieuwe Metafit klasse, dat lichaamsgewicht oefeningen gebruikt om uw kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Laat uw competitieve kant zien door middel van binnensporten, waaronder het altijd populaire badminton, tennis en squash. Ook kunt u de kinderen laten boogschieten. Leg een paar hole in ones met Adventure Golf of buiten tennissen.

Van rustgevend tot pulsrijden, is er voor ieder wat wils bij het Outdoor Activity Center, waar u met de Segway Experience kunt rijden. Ook kan je wat stof doen opwaaien met de Quad Bike Safari. Toegankelijk voor beginners waardoor het een geweldige kans is om iets nieuws te ontdekken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *