Betaalbare virtual reality brillen als cadeau

Opzoek naar een supertof cadeau om iemand eens echt mee te verrassen? Een nieuwe hype zijn de zeer populaire virtual reality brillen die in rap tempo de markt overnemen. Wat maakt deze brillen zo gaaf, en misschien wel belangrijker: welk prijskaartje hangt eraan?

Ervaar de wereld van VR

Met een VR bril kun je eigenlijk bijna alles doen wat je maar kunt bedenken. Zo kun je je namelijk in vrijwel iedere wereld wanen die mogelijk is. Racen in een Formule 1 wagen? En rondje lopen in het Witte Huis? Het kan allemaal met een VR bril. En het leuke is, er komen dagelijks vele werelden bij die je kunt downloaden via apps.

Niet meer onbetaalbaar zoals voorheen

VR brillen zijn een relatief nieuw concept, maar wel onderhevig aan zeer snelle technoogische ontwikkeling. Daarom zien we dat de laatste paar jaar de brillen van ongekend hoge kwaliteit zijn geworden, en daarnaast de prijzen flink zijn gedaald.

Zo had je eerst allen de Oculus Rift, maar nu kan de HTC Vive wel als de absolute nummer 1 VR bril gezien worden. Voor dit model betaal je nu alsnog zo’n ruime 900 euro, maar dat is niets vergeleken met een aantal jaar geleden.

Combineer je VR bril met je smartphone

Alsnog is 900 euro natuurlijk een groot bedrag en niet voor iedereen betaalbaar. Maar wees gerust, er zijn ook een stuk goedkopere modellen te verkrijgen.

Zo heeft onder meer Samsung in samenwerking met het bekende Oculus een VR bril gemaakt voor je smartphone. Deze Gear VR is al te krijgen voor 69 euro! Je hebt alleen maar een smartphone nodig en je bent klaar om de virtuele wereld te verkennen.

Ben jij dus op zoek naar een origineel cadeau? Met een VR bril maak je iedere technologie freak gegarandeerd extreem blij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *